Avantaje

/Avantaje
Avantaje2018-09-06T16:54:14+00:00

Avantajele de colaborare cu EUROPRESS

Astazi, experienta EUROPRESS de 25 de ani in industria tipografica serveste in calitate de dovada a competentei pe care o detinem si ne-a permis sa asiguram si mentinem avantajele de colaborare pentru care clientii ne aleg in calitate de parteneri de incredere.

In continuare, echipa EUROPRESS va invita sa faceti cunostinta cu avantajele propriu-zise:

Avand la dispozitie o echipa creativa si competenta, o bogata experienta in domeniu si o politica riguroasa de management al calitatii, EUROPRESS este un producator profesionist de articole tipografice care corespund celor mai inalte standarde de calitate si originalitate. La solicitarea beneficiarului, orice produs tipografic poate fi modelat in cele mai diverse forme si innobilat prin variate tehnici de finisare, astfel produsul devine unic si inegalabil in categoria sa.

Echipa profesionista si utilajul modern permit EUROPRESS sa produca gama completa de articole tipografice, de la flyer-e, pliante si brosuri , pana ziare, reviste si carti; de la afise, calendare si etichete, pana la imprimarea ambalajelor, pungilor si aplicarea UV lacului selectiv, si multe altele.

Designer-ii EUROPRESS studiaza si se implica minutios in orice lucrare solicitata de client. Conceptul grafic al oricarui produs este creat cu deosebita atentie, daruire de sine si deseori executat si aprobat inaintea termenilor prestabiliti. De asemenea, competenta avansata a designer-ilor permite executarea conceptelor grafice si in termeni urgenti.

Atentia fata de preferintele si solicitarile clientilor, cat si executarea comenzilor calitativ si la timp, sunt cele mai importante valori asumate de EUROPRESS. Fiecare lucrare este studiata, editata si innobilata prin acordul reciproc dintre beneficiar si profesionistii EUROPRESS. In concluzie, toate etapele procesului tipografic, de la solicitarea lucrarii si terminand cu imprimarea si finisarea articolului tiparit, sunt supravegheate de echipa de administrare.

Tipografia EUROPRESS dispune de utilaj modern si divers, astfel se asigura posibilitatea producerii articolelor tipografice de cele mai diverse tipuri, forme, marimi si numar de exemplare. Cu utilajul de la EUROPRESS, cele mai complexe procese de tipar pot fi executate in cel mai eficient mod – calitativ, depasind asteptarile clientilor, si mereu la timp.

EUROPRESS dispune de diverse si numeroase utilaje. Totalitatea instalatiilor integrate in procesul de producere al EUROPRESS functioneaza in mod interconectat si sincronizat. Ca urmare, orice proces de transformare a materialelor primare in produse finite – este operativ ca si timp, eficient ca si cost, si mentine continuu nivelul calitatii.

In vederea satisfacerii pana si a celor mai urgente comenzi, echipa EUROPRESS a identificat si optimizat continuu toti factorii care influenteaza rapiditatea realizarii comenzilor tipografice. Spre exemplu, corectitudinea fisierelor pre-press, pre-setarea corecta a utilajului, competenta antrenata a operatorilor, monitorizarea comenzilor la fiecare etapa si multe altele – toate coexista intr-un sistem bine definit, testat si implementat la EUROPRESS.

Materia prima, cat si materialele complementare, contribuie in mod fundamental asupra calitatii produsului tipografic finit. In procesele sale de producere, echipa EUROPRESS utilizeaza doar materiale de inalta calitate. In concluzie, orice articol tipografic creat in incinta atelierelor EUROPRESS corespunde standardului de calitate superioara. Cel mai valoros atribut al unui material de calitate consta in asigurarea produsului finit cu aspect placut, rezistenta la factori externi si durabilitate in timp.

Gama imensa de hartii si cartoane disponibile in stocul EUROPRESS permite echipei de producere sa satisfaca cele mai diverse solicitari si asteptari ale clientilor, de la calitate tip econom, pana la lucrari VIP cu cerinte avansate.

Echipa de logistica si livrare este antrenata in aprovizionarea cu materiale a fiecarei etape din procesul de producere tipografic al EUROPRESS. Astfel, procesul de producere niciodata nu este intrerupt. Echipa opereaza non-stop si asigura livrarile comenzilor finisate in cei mai restransi termeni.

Producerea articolelor tipografice inglobeaza numeroase particularitati ale industriei, EUROPRESS a reusit sa le incorporeze intr-un mecanism care functioneaza avantajos pentru companie si, in special, pentru clientii sai.

Pentru tipografia EUROPRESS, satisfactia clientilor reprezinta un obiectiv de baza si o valoare acceptata unanim de membrii echipei.